ATENEU ECLÈCTIC I LIBERAL D'ATEUS I AGNÒSTICS

Campanyes

18-feb-2004

Principal
Treballem per
La nostra revista
Campanyes
Programa d'activitats
Contactar

Aquestes són les campanyes que actualment estem portant a terme:

horizontal rule

CATÒLIC A LA FORÇA NO GRÀCIES:

L’objecte d’aquesta campanya és manifestar la nostra protesta a la imposició d’una fe religiosa i una pressió tradicional que ha impedit als individus tenir la llibertat de pertànyer o no a la secta religiosa catòlica.

Es per aixó que facilitem impressos gratuïts fets per l’Ateneu de RENÚNCIES a la fe catòlica. A la campanya poden acollir-se tots els no creients, siguin ateus o agnòstics, els creients que no necessiten església o que no creuen en l’església catòlica, els fidels d’altres sectes religioses o qualsevol altra persona que no vol pertànyer a la força a aquesta poderosa secta majoritària.

L’Ateneu portarà gratuitament a l’Arquebisbat o bisbat de tota España totes les sol·licitus de Renúncia.

SI US PODEN INTERESSAR ALGUNS IMPRESSOS sol·liciteu-los gratuïtament als telèfons de l’Ateneu 93 421 32 21 o bé els podeu descarregar directament des de aquesta web.

Versió catalana: recuncia_cat.pdf

Versió castellana: renucia_cast.pdf

NOTA: Ompliu tots els camps de l'impres que sapigueu, les dades del bisbat ja les posarem nosaltres i trametreu dues copies a:

ATENEU ECLÈCTIC I LIBERAL D'ATEUS I AGNÒSTICS 

C/ Burgos, 49, baixos    08014 BARCELONA

horizontal rule

 

CARRERS, ESPAI I EDIFICIS PÚBLICS AMB NOMS LAICS

Considerem que imposar als espais públics noms de mare de déu de..., sant crist, sant... o qualsevol altre nom o símbol de creença o superstició és anacrònic i una falta de respecte als no creients o als creients d'altres sectes religioses.

És impropi d'un estat laic, on cal respectar-nos tots i no és admisible la pressió de l'esgléscia catòlica que ha fet durant aquesta fosca etapa de la història.

Per aquest motiu estem trameten als Ajuntaments de Catalunya una carta demanant que canviin els noms que fomentin absurdes creences religioses i supertició per nomes de culturitzin els ciutadans (fets històrics, noms geogràfics, de personatges, de la naturaleza, etc...).

horizontal rule

Principal | Treballem per | La nostra revista | Campanyes | Programa d'activitats | Contactar